- Kod:
<div wiadomość></div>
albo ją przed sobą stworzę
I thought wearing your mask
Would let me understand
Now I'm just covered in
The dirty blood of man
Niech Amaterasu cię prowadzi.
Ingerencja z mojej strony jest zakończona. Możesz szukać MG chętnego poprowadzić dalsze poszukiwania. Dodatkowo dostajesz tropiciela który ma cię wspomóc w poszukiwaniach Rina. Zależnie od tego, jak przebiegną dalsze wydarzenia, Rin może szybciej lub później dowiedzieć się o tym, że ktoś go szuka.
Gratuluję awansu!
- Nichirin:
- SHINKU NO MANGETSU
Ostrze katany ma kolor ciemnego karmazynu. Czarnego koloru Tsuba przedstawia dwa płomienie zazębiające się ze sobą wokół ostrza w formie yin i yang. Rękojeść wykonana jest z wydrążonego drewna z oplotem ze specjalnie preparowanej skóry rekina. Saya czarna z karmazynowej barwy trzema rysami ułożonymi pod kątem 45 stopni, z czego środkowa jest dłuższa od pozostałych dwóch.
Mam nadzieję że jesteś cały i zdrowy. Ze mną już nieco lepiej, dostałam od NE pierwszą protezę, którą będę testować na patrolu tuż za granicami Yonezawy. Podobno ludzie znikają dość regularnie w tamtej okolicy, więc chcę to sprawdzić. Chciałam cię też przeprosić za moje zachowanie, podczas naszego ostatniego spotkania.. nie byłam sobą wtedy..
Mam nadzieje że nie długo będzie dane nam się spotkać w lepszych okolicznościach. - Saiyuri
- Nichirin:
- KIRO
Ostrze katany jest jasno złotego koloru. Pochwa miecza jest czarna, Tsuba jest koloru złota i ma wyrytego smoka oplatającego się w koło. Rękojeść katany opleciona jest czarnymi, jedwabnymi pasami, niegdyś oplatającymi rękojeść katany jej brata.
- Mori:
"Dziękuję za rysunki. Bez kolorów ciężko je rozróżnić, ale zjadłam kilka podobnych do ostatniej ilustracji i nic się jeszcze nie stało. Minęło jakieś pół godziny. Co mam zrobić, gdyby zaczęły się halucynacje? Żartuję, na pewno nic się nie stanie. Niebawem dotrzemy do demona. Tak przynajmniej mi się wydaje."
Kruk wygląda na zmieszanego. Być może przekazał wiadomość złej osobie...?
Burned easier than I'd have thought