mam nadzieję, że mój list
Wspieram korpus
Mogę zjawić się w skrzydle szpitalnym z mieszankami, które jestem pewny, że wspomogą kurację, ale chciałbym również porozmawiać bezpośrednio z kanoto, aby zorientować się w kwestii co będzie odpowiednim kierunkiem.
Szczególną uwagę poświęciłbym korzeniom oraz cytrusom. Nie zawsze połączenia smakowe leków i naparów idą w parze z działaniem, w szczególności przy korzystaniu z tak silnie określonych składników jak imbir lub cynamon, na których użytek silnie naciskam ze względu na skuteczność i właściwości wyżej wymienionych chociaż nie są to jedyne propozycje, a opcje nie zawężają się do samych leków - choć lekiem można również określić maści oraz smarowidła, chociaż tutaj zależne jest wszystko od potrzeby, bo w rzeczywistości również same olejki nie posiadają jedynie doskonałego zastosowania podczas walki, ale również sposób w jaki są przygotowywane mogą być używane podczas leczenia, [stroke]choć olejek a olej również są różnicą[/stroke]
Przepraszam za rozminięcie się z kwestią, w związku z którą piszę - chciałbym zaoferować swoje umiejętności i wiedzę, aby pomóc w powrocie do zdrowia wszystkim, którzy przyczynili się bezpośrednio do obrony Yonezawy.
Fukurō
dialog #7d9360