Instead of being sixteen and burning up a bible
Feeling super, super, super suicidal
Czas zakończenia: 30.05.24
Nagroda: 10 PO
Rozegraj fabułę, w której uwzględnisz w dowolny, wybrany przez siebie sposób poniższe informacje:
Pewnego dnia Suna dostał tajemniczy list zapisany ładnym charakterem pisma na drogim pergaminie. Posłaniec nie znał żadnych szczegółów, nie znał ani nadawcy, ani treści listu. Jeśli Suna zdecydował się odczytać jego zawartość, zobaczył:
Nie piszę dlatego, że tęsknię. Absolutnie nie, więc żebyś sobie nie pomyślał, dobrze?
No.
Za pewne nie dostałeś nawet mojego poprzedniego listu, więc może tego też nie dostaniesz.
Nie ważne.
Mam sprawę. Szukam wszystkich możliwych wskazówek na temat samozwańczego kultu Nowego Księżyca.
Słyszałeś o nim może? Jakieś plotki? Wskazówki? Cokolwiek. Potrzebuję informacji, jeśli uda Ci się jakieś dla mnie zdobyć, odwdzięczę się. Mogę przestać na przykład do ciebie wypisywać - znowu - jak będziesz chciał.
ps NIE tęskniłam.
Rozegraj fabułę, w której postać zbiera informacje na temat kultu Nowego Księżyca. Krótka ingerencja przewiduje 1-3 posty MG, reszta fabuły jest dowolna. Wynagrodzenie zostanie dodane po przesłaniu zdobytych informacji w liście do @kitsune (list może zostać wysłany w wybranym momencie fabularnym - do 30.05.24 czasu realnego).
Wykonanie zlecenia nie jest obowiązkowe. Jeśli zdecydujesz się na krótką ingerencję napisz na pw lub dc do Kitsune.
@Suna & Sachi