Mieszany
Negatywny
współpracujących z korpusem:
Neutralny
współpracujących z demonami:
Pozytywny
- Stać się najsilniejszym z demonów
- Przeciągnąć zabójców na stronę demonów
- Chronić Rena (NPC)
Seiyushi niedawno dowiedziała się o swojej przeszłości, gdy jeszcze była człowiekiem.
Postać wie o jednej z ról kruków, dzięki zabójcy którego zabiła.
Czas zakończenia: 30.05.24
Nagroda: 10 PO
Rozegraj fabułę, w której uwzględnisz w dowolny, wybrany przez siebie sposób poniższe informacje:
Pewnego dnia Seiyushi dostała tajemniczy list zapisany ładnym charakterem pisma na drogim pergaminie. Posłaniec nie znał żadnych szczegółów, nie znał ani nadawcy, ani treści listu. Jeśli Seiyushi zdecydowała się odczytać jego zawartość zobaczyła:
Pamiętasz mnie? Skrzyżowałyśmy kiedyś swoje pazury. Dawno temu, na Trybunach. Wtedy stanęłyśmy przeciwko sobie do walki, jednak nieśmiertelne życie jest długie i nudne. Może chwilowy rozejm byłby urozmaiceniem?
Widzisz, szukam sojuszników. Osób, które widzą i słyszą więcej niż inne. Takich, dla których informacje się cenną walutą.
Szukam wszystkich możliwych wskazówek na temat samozwańczego kultu Nowego Księżyca.
Na pewno masz swoje znajomości wśród demonów.
Może nawet wśród ludzi?
Proponuję rozejm. Wspólną pomoc na rozpoczęcie długowiecznej znajomości, gdzie żadna z nas nie chowa urazy.
Gdzie obydwie stajemy na jednym froncie.
Przydaj mi się. A ja przydam się Tobie.
Rozegraj fabułę, w której postać zbiera informacje z miejsca, gdzie wcześniej przebywał kult Nowego Księżyca. Krótka ingerencja przewiduje 1-3 posty MG, reszta fabuły jest dowolna. Wynagrodzenie zostanie dodane po przesłaniu zdobytych informacji w liście do @kitsune (list może zostać wysłany w wybranym momencie fabularnym - do 30.05.24 czasu realnego).
Wykonanie zlecenia nie jest obowiązkowe. Jeśli zdecydujesz się na krótką ingerencję napisz na pw lub dc do Kitsune.
@seiyushi