Są Oni naturalnym zagrożeniem dla Ichiro jednakże demon uważa, że można ich wykorzystać ku własnym celom
Z racji na swoje w większości nieprzyjemne doświadczenia z demonami, jest w stosunku do nich ostrożny
współpracujących z korpusem:
Są zagrożeniem lecz nie takim jak zabójcy, łatwiej też ich wykorzystać
współpracujących z demonami:
Uważa ich towarzystwo za cenne i szanuje ich bardziej niż niektóre demony
Zabicie Sioguna, odbudowa klanu. Zemszczenie się na demonie, który doprowadził do jego przemiany
Happy Fox Sounds
Czas zakończenia: 30.05.24
Nagroda: 10 PO
Rozegraj fabułę, w której uwzględnisz w dowolny, wybrany przez siebie sposób poniższe informacje:
Pewnego dnia Ichiro dostał tajemniczy list zapisany ładnym charakterem pisma na drogim pergaminie. Posłaniec nie znał żadnych szczegółów, nie znał ani nadawcy, ani treści listu. Jeśli Ichiro zdecydował się odczytać jego zawartość zobaczył:
Nie znamy się, ale wkrótce ma się to zmienić. Widzisz, mój drogi, szukam sojuszników. Osób, które widzą i słyszą więcej niż inne. Takich, dla których informacje się cenną walutą. Kartą przetargową. Słyszałam, że jesteś ostrożny; że nie ufasz innym zbyt łatwo. Może właśnie taki sposób, w sposób wymiany, będziemy mogli sobie zaufać.
Szukam wszystkich możliwych wskazówek na temat samozwańczego kultu Nowego Księżyca.
Przydaj mi się. A ja przydam się Tobie.
Rozegraj fabułę, w której postać szuka wskazówek na temat obecnego miejsca pobytu kultu Nowego Księżyca. Krótka ingerencja przewiduje 1-3 posty MG, reszta fabuły jest dowolna. Wynagrodzenie zostanie dodane po przesłaniu zdobytych informacji w liście do @kitsune (list może zostać wysłany w wybranym momencie fabularnym - do 30.05.24 czasu realnego).
Wykonanie zlecenia nie jest obowiązkowe. Jeśli zdecydujesz się na krótką ingerencję napisz na pw lub dc do Kitsune.
@ichiro