- Kod:
<div wiadomość></div>
Wybacz, że tak długo nie pisałam. Po naszym ostatnim spotkaniu, a raczej jego zakończeniu doszłam do wniosku, iż nie mogę tego dłużej odkładać.
Moje zachowanie na pewno mogło Ci się wydawać dziwne. Jednak nie miałam intencji, by w ogniu mojej złości trafić również Ciebie. Niczym nie zawiniłaś, ni nie chowam urazy po uporządkowaniu myśli. Po prostu tyle się wydarzyło w Kioto, później na polu treningowym. Przyznam się z bólem, raz jeszcze straciłam nad sobą kontrolę. Nie będę teraz wchodzić w szczegóły, dlatego proponuję spotkanie. Chcę zakopać topór wojenny, osobiście przeprosić i pogadać, o tym co dokładniej zaszło. Lokalizacja dowolna, choć pewnie... Osaka byłaby dobrym miejscem, bo stamtąd obie pochodzimy. Niemniej jest to jedynie propozycja.
do mych uszu dotarły pewne informacje jakobyś poszukiwała pewnego niesfornego demona. Wydaje się, że jestem w posiadaniu wiedzy, która mogłyby cię do niego zaprowadzić, a już na pewno powinna cię zaciekawić. Aby zapewnić bezpieczeństwo obu stronom sugeruję spotkanie w rezydencji rodu Uesugi, znajdującym się w Yonezawie. Schowaj swoje bojowe nastawienie do kieszeni, nie zamierzam walczyć i skończyć jak jedna z twoich ofiar, których nie godna byłaś nawet zaprowadzić na tamten świat. Chcę jedynie wymienić się informacjami.
w swoim poprzednim liście wskazałem już miejsce spotkania. Pozwolę Ci wybrać datę, jednakże ta druga kwestia nie podlega dyskusji, o ile rzeczywiście zależy Ci na spotkaniu oraz informacjach. Pamiętaj, że to tobie zależy na ich zdobyciu, a nie mnie na ich przekazaniu, czyż nie? A może zabójcy demonów zapomnieli już czym jest uczciwa wymiana? Będę Cię wyczekiwał we wskazanym dniu. Jeżeli się nie pojawisz, uznam że zrezygnowałaś i skrzyżowanie swoich ścieżek nie było nam pisane.