TREŚĆ
- Kod:
<kruk>
[quote]TREŚĆ[/quote]
</kruk>
My body resembles a broken home.
Touched by the light, deceived by a dream,
I walk in the shadows just to be seen.
- Propaganda Demonów:
Autor: Suiren
- Propaganda Demonów:
Autor: Suiren
Nishiōji-senpai
pełne podziwu jest to, że pomimo tak poważnie wglądających ran, tak szybko wróciłaś do otwartej służby opuszczając Yonezawe. Podczas twej nieobecności Hashirowie wydali swe rozkazy, których treść otrzymałaś pewnie w stosownym kruku. Sensownym będzie jednak dodanie paru rzeczy, które raczej nie padły w żadnej wiadomości listowej.
Takeshi-sensei był tym, który w imieniu Hashir wydał rozkazy. Jego głos, jak zwykle wbijał w ziemie, a determinacja i skupienie wydały się wyraźnie brzmieć z jego ust. Brzmiał wyraźnie, jak przywódca, którego korpus potrzebuje w tych trudnych czasach. Mówię to zdanie z dużym dystansem, bo na pewno istnieć musi powód, dla którego nim jeszcze nie pozostał.
Jako jego uczennice nie możemy zawieść senseia i Korpusu, w tak ważnym momencie. Musimy stać się najlepszymi wersjami samych siebie i walczyć bez trwogi, niezależnie, czy to za dnia, czy w cieniu. By nie dokładać mu dodatkowych zmartwień, gdy ma tyle na głowie. Tak żeby sytuacja z tą ździrą nie miała więcej miejsca. Jeśli masz jakieś sugestie, jak możemy dopomóc Takeshiemu-sensei w tym trudnym ciężarze jaki na niego spoczął, uznaj mnie za godną bycia tego częścią. Inicjatywy tego typu powinny pochodzić od rang wyżej niż moja.
Pss Jeśli spotkasz Ayumu przekaż mu, żeby popatrzył w lustro, nim zacznie wyzywać kogoś od hipokrytów.
Zabójczyni oddechu kamienia
Kanoto Tatsu
nasz patrol spotkał się ze spodziewanym wrogiem. Możesz oczekiwać, iż niebawem pojawią się w Yonezawie dokładniejsze informacje odnośnie tych wydarzeń. Na miejsce dotarła pomoc, więc nie musisz się martwić. A przynajmniej nie w nadmiarze. Jak wrócę, to stawiasz mi makaron. Może do tego czasu nie urwie mi rąk albo ust.
Twój najpilniejszy uczeń, Taiga
#79A5A8 || covered in snow
the trees rest in
winter silence
słyszałaś kiedyś o demonie imieniem Kitsune? Podczas misji w Nagoi natrafiłem na jej trop i udało mi się zdobyć kilka dodatkowych informacji. Choć już samo miano daje pewne wyobrażenie o przeciwniku. Czyżby przyjęła formę lista? Udało mi się także dowiedzieć z kim współpracuje, padły dwa imiona... niestety niewiele mi to jeszcze mówi, lecz być może tobie coś zaświta? Katsu oraz Minoru. Z czego ten drugi jest najwyraźniej "władcą" pozostałej dwójki.
A tak poza tym, to kupiłem ci pamiątkę w mieście. Ale na otrzymanie go jeszcze musisz nieco zaczekać.
Twój najpilniejszy uczeń, Taiga
#79A5A8 || covered in snow
the trees rest in
winter silence