- Kod:
<letter>treść listu
<podpis>Nazwisko Imię</podpis></letter>
Rage, rage against the dying of the light.
Jesteśmy od siebie całkiem inne. Nie ma sensu temu nawet zaprzeczać. A jednak czasami wspominam nasze spotkanie. Fakt, że aprobata obcej mi osoby mogła znaczyć dla mnie tak wiele. Jesteś inna niż reszta z nas. Może odrobinę mniej zepsuta. Może wiesz coś więcej niż my. Czy udało Ci się znaleźć upragniony spokój? Od naszego ostatniego spotkania minęło zbyt dużo czasu, a jednak nie zawitałam więcej w okolice Kioto. Póki co nie umiałam przestawić się na Twoje poglądy. Wciąż dążę do zostania Księżycem. Jest to okropnie wyczerpujące. Staram się sporo trenować moją magię krwi. Nie nadużywam jej już lekkomyślnie, tak jak mi poradziłaś. No przynajmniej nie często. Niektórych nawyków nie da się pozbyć tak łatwo. Ale kto wie. Może kiedyś nauczysz mnie jeszcze więcej.
Zapragnęłam być kimś tylko dla siebie. Nie chcę podlegać innym demonom. Chcę być tym jedynym. Tym ulubionym i najsilniejszym w oczach Stwórcy. Wiem, że nie podzielasz mojego entuzjazmu, ale czy mogłabyś czasami o mnie pomyśleć? Tak na szczęście. Nie wiem jak Ty, ale zaczęłam być coraz bardziej przesądna. Wierze, że po wszystkim. Kiedy już stanę się Kizukim wciąż znajdziesz dla mnie jedną dłoń do potrzymania i pokażesz mi swoją wizję tego zepsutego świata.