- Kod:
<letter>treść listu
<podpis>Nazwisko Imię</podpis></letter>
I'd rather sleep #615743
Instead of being sixteen and burning up a bible
Feeling super, super, super suicidal
Piszę do Ciebie krótką wiadomość, bo to co wydarzyło się między nami tamtej nocy wciąż zaprząta moje myśli. Pomogłeś mi, kiedy sama nie potrafiłam sobie poradzić. Wiem, że pomimo tamtych wspólnie spędzonych chwil wciąż wiele nas różni. A jednak zrobiłeś wszystko co w Twojej mocy, żebym zapomniała o Twoim bracie. Pomogłeś mi pozbyć się wszystkiego, co mnie z nim łączyło. Nie było to łatwe zadanie. Może i niewykonalne. A jednak po części Ci się udało. Byłam zbyt słaba, żeby poradzić sobie w pojedynkę. Zbyt zapatrzona w emocje i uczucia, które były przecież dla prawdziwego demona nie osiągalne. Wskazałeś mi odpowiednią drogę. I chociaż noszę na ramionach ciężar tego co się między nami stało - nie żałuję.
Dziękuje drogi Sachi. Mam nadzieję, że udało Ci się odnaleźć swojego zagubionego brata. Jeśli nie, wiedz że służę pomocą. A moje skromne progi na obrzeżach Osaki są dla Ciebie zawsze otwarte.
Ps. Ciekawe kto odczyta ten list. Sachi czy Suna?
fakt ciekawy, iż Rintarou znasz dobrze. Z tegoż powodu zobligowany jestem mocno, by zaprosić cię na sztukę. Gdzie pawianicze geny demona tego ujawnione zostaną. Zaś ty okazję wielką przyjrzeć się mógł w stanie. Do czego zdolny Rin będzie w stanie, by człowieczeństwo, czy też democzeństwo swe zachować.
Do listu został załączony żeton uprawniający do zarezerwowania miejsca w wybranej loży. Więcej informacji wieczorem.