Poszukiwania
- Kod:
[b]KOGO:[/b] Kogo poszukujesz?
[b]WYMAGANIA:[/b] Jeżeli jakieś są.
[b]AKTUALNE / NIEAKTUALNE[/b]
SUIREN
DS lub human/ negatywna / polowanie na zdrajców - aktualne
Zlecony przez szogunat zabójca (niekoniecznie zabójca demonów), którego celem zostało wytropienie i ukaranie pozostałych przy życiu, powiązanych ze zdrajcami ludzi: rodzeństwa Suiren, która wraz z mężem dopuściła się jeszcze przed przemianą zdrady ówcześnie rządzących. Osobista uraza na pewno ściągnie na jego plecy gniew demonicy, ale ścierać mogą się wielokrotnie.
- Rozszerzony opis:
- Zredukowani do pospolitych rzezimieszków i bandytów, dekretem szoguna skazani na śmierć poprzez ścięcie. Zdrajcy kraju, mąciciele, zaraza. Rolą dobrej żony jest opuścić ten świat wraz ze swoim małżonkiem, lecz przypadki hańby tak dotkliwej, jak ta, której dopuścił się Kazama Kotarō nigdy nie odbijają się bez echa. Przeciwnicy Tokugawa mieli zostać na zawsze usunięci z kart historii, a w raz z nimi całe klany i rodziny. Tylko przedwczesna śmierć Karasawa Yuu uchroniła ją od ścięcia podczas masowej egzekucji, ale po ziemi wciąż stąpają spokrewnione z nią osoby. Nieświadoma niczego najstarsza z czwórki rodzeństwa Suiren ściągnęła na plecy swojej siostry i dwójki braci działającego w tajemnicy zabójcę. Chociaż jej wspomnienia z błogiego dzieciństwa zniknęły, demonica na pewno nie pozwoli, aby ktoś karał jej rodzinę za zbrodnie, których nie dokonali. Tylko kto okaże się skuteczniejszy?
demon/DS/human / cienie rodu Fuuma - aktualne
Suiren w wieku piętnastu lat zamieszkała z rodem Kazama, gdzie niedługo później poślubiła Kotaro, kilka lat starszego od siebie następcę wspomnianego rodu. Nigdy nie narzekała na swój los, wiedząc nawet, że ojciec wydał ją w ręce rodu sprzeciwiającemu się władzy Tokugawa. Szybko okazało się jednak, że Kazama, a właściwie Fuuma, którzy przestali posługiwać się oryginalnym nazwiskiem aby nie zwracać na siebie uwagi, nadal planują zrzucić z ramion szoguna jego głowę. Choć i te knowania wyszły na jaw, a Suiren, jej mąż oraz ród Kazama został skazany na śmierć, po świecie nadal krążą przedstawiciele Fuuma ukryty pod różnymi nazwiskami. Są jak cienie, nieuchwytny i żądni tak jak wcześniej zemsty za uczynione im krzywdy. Napotkanie któregoś z nich mogłoby namieszać w spokojnym dotychczas życiu obojga stron.
SUNA
demon lub DS / negatywna / you sick fuck - rezerwacja
Mocny gębie, ale niekoniecznie w walce Suna jest jeszcze dla urozmaicenia psychicznie niestabilny. Nawet pomimo bycia demonem średnio sobie w życiu radzi, polega na innych, łatwo popada w skrajne emocje i choć fizycznie niczego mu nie brakuje, inteligencją nie grzeszy. Innymi słowy łatwo go złamać, łatwo nim manipulować, szczególnie gdy w grę wchodzi chronienie Sachiego (domniemanego brata bliźniaka, który w rzeczywistości jest jedynie ujawniającą się sporadycznie drugą osobowością Suny) przed całym złem tego świata. Ktoś nieco sprytniejszy na pewno byłby zdolny to przeciwko niemu wykorzystać. Tortury fizyczne, psychiczne... wszystko poza śmiercią postaci (na ten moment) wchodzi w grę. Poszukuję postaci, które są silne/straszne więc skrajne HD buildy odpadają.
demon (lub DS/human?) / pozytywna / każdy potrzebuje w życiu trochę miłości - rezerwacja
Dla odmiany po powyższej relacji szukam też kogoś, kto byłby dla Suny/Sachiego jak powiew świeżego powietrza. Ktoś kto poza akceptacją pokręconej natury tego demona zaryzykowałby nawet jakieś cieplejsze uczucia, pomógłby mu pogodzić się z dwiema osobowościami. Płeć obojętna, bo szczególnie Sachi ma w zwyczaju zachowywać się niemalże kobieco. Dopasuję się I:
SHIRATORI TAIGA
kobieta / DS lub człowiek / miłość rośnie wokół nas - rezerwacja
Najwspanialsza zdobycz jaka może wpaść w sidła człowieka północy. Nie stary jeleń, nie wielki niedźwiedź, postrach lasów a egzotyczna, piękna kobieta z południa. Gorący romans gwarantowany, choć w pakiecie wchodzi również wysłuchiwanie niekończących się opowieści Taigi o wspaniałej Śnieżnej Krainie. "Kiedyś cię tam zabiorę i zaprezentuję ojcu!"
mężczyzna / DS / 20-25 lat / przyjaciel z północy - aktualne
Towarzyszył Taidze gdy razem wyruszyli w pięcioosobowej grupie z Yukikuni. Tylko oni przeżyli napaść demonów, w której zginęło trzech pozostałych chłopaków, wówczas siedemnastoletnich. Są w podobnym wieku i łączą ich nierozrywane, braterskie więzi choć każdego z nich posiadł inny oddech.
demon / dawniej DS/Ne / nie jesteś już tą samą osobą - aktualne
Kiedyś stali po jednej stronie barykady, a teraz mierzą ku sobie wściekłe spojrzenia. Ciężko jest uwierzyć, że to stworzenie było kiedyś przyjacielem, a jeszcze trudniej wyciągnąć miecz przeciwko osobie, z którą dzieliło się tak wiele wspomnień. Można połączyć z punktem powyżej, a sam akt przemiany dopiero odegrać.
Kontakt na PW bądź na discordzie: Renfei#6499
The silence is your answer.
Dunno what's you mean - it's just the tea...
DS | pozytywne/skomplikowane
Zwykłe zaproszenie, zwykła propozycja - nie ma w końcu niczego złego we wspólnym napiciu się naparu, skoro już poinformowałem cię o tym, że przygotowałem bardzo aromatyczną mieszankę, która na pewno ci posmakuje. Kiedy tylko napar znajduje się jednak w ceramice, a ta w twoich dłoniach, nawet nie zauważam, że intensywnie się w ciebie wpatruję, oczekując pierwszych reakcji z twojej strony na to, aż napar na ciebie zadziała.
Pierwszy raz...
Dopiero się spotkajmy, usiądźmy wspólnie pierwszy raz. Znamy swoje imiona, wiemy kim jesteśmy - ale niekoniecznie czego możemy się po sobie wzajemnie spodziewać. Jednak czy nie powinniśmy zacieśniać więzi, wspólnie działając dla korpusu zabójców demonów? A może słyszałeś pewne plotki na mój temat, a częstując się herbatą, którą podsuwam ci w czarce, spoglądasz na nią bez grama zaufania? [0/1] aktualne
Więc co dzisiaj testujemy?
Masz już pełną świadomość, jakimi słowami zwykłem zapraszać, nawet jeśli nie mówiąc tego wprost, na testowanie swoich najnowszych mieszanek. I wiesz, że są one niegroźne - bo przy tych, za którymi idzie większe ryzyko, zawsze informuję. W końcu wciąż się uczę, mimo mojej ogromnej pasji do zielarstwa od wielu lat. Wiesz, że nie zrobiłbym krzywdy, kiedy podaję ci napary czy przygotowane maści, a nawet w pierwszej kolejności powiadamiasz mnie o kolejnych okazjach do przetestowania czegoś. Wyjątkowo uciążliwa wysypka, która dopiero pojawiła się na twojej skórze? Siniaki czy przebarwienia, początki łysienia? Nie tylko zdajesz sobie sprawę z mojej fascynacji, ale i chętnie ją wspierasz. [1/2] nieaktualne
Nie ważne jak smakuje, ważne że działa
Potrzebujesz maści, potrzebujesz naparu, potrzebujesz czegoś na sen, a może na zadrapania? Choć moje umiejętności wciąż są ograniczone, spieszę z pomocą, kiedy tylko mogę. Nie zadaję pytań, nie muszę wiedzieć po co dokładnie potrzebna ci dodatkowa porcja maści, ani skąd znów pojawiły się kolejne siniaki. Czasem jest to oczywiste - a czasem, nie ma potrzeby zagłębiać się w kwestie, o których nie chce się rozmawiać.
[∞] aktualne zawsze
Good easily fades away...
demon/DS/człowiek | skomplikowane
Może twoja wizja świata była mi bliska - może to twoja historia do mnie przemówiła, a może coś jeszcze innego, czego nie zrozumiałem dokładnie tych kilku lat temu? Może byłem bardziej naiwny, może przemówiła przeze mnie ta gorsza strona człowieka, do której nikt nie chce się przyznawać? Już raz cieszyłem się na poczyniania demona - choć chciałem to zepchnąć wgłąb podświadomości, przypomniałeś mi, że wszystko zależy od punktu siedzenia. Zaszczepiłeś mi w głowie, świadomie czy nie, myśl że nigdy nie znajdę miejsca dla siebie - że zawsze muszę podważać swoją przynależność, nawet kiedy już mogłem być niemalże jej pewny.
Czuję jakbym powinien ci podziękować
Pierwszy demon, z którym miałem do czynienia - o którym choć nie wiedziałem, czym jest podczas starcia, prędko nauczyłem się od zabójcy. Prawie wtedy zginąłem, nie pamiętam wiele ze marnej parodii walki, poza potwierdzeniem, że mój ojciec został wtedy zamordowany. Właśnie przez ciebie - właśnie dzięki tobie. Siedzi to na skraju mojej świadomości. Nie pamiętam czy uciekłeś wtedy, czy odcięto ci głowę - co miało miejsce po tym jak walczyłem o życie, i gdyby nie ingerencja zabójcy demonów, prawdopodbnie bym je stracił.
Może byłeś dopiero młodym demonem? A może wręcz przeciwnie - może przeliczyłeś swoje siły, chcąc zabawić się moim kosztem nieco zbyt długo, dzięki czemu moja pomoc zdążyła zjawić się na miejscu. Wszystko miało miejsce około 8 lat temu.[0/1] aktualne
Bardzo chcę powiedzieć, że się mylisz
Z jakiegoś powodu nie chcę przyznać ci racji - nie otwarcie, nie prywatnie, a nawet nie przed samym sobą, nawet jeśli zgadzam się w pełni z twoim każdym słowem. Może to cynizm twojej osoby? A może jeszcze coś innego? Może chcę silnie wierzyć we własne prawdy i własne ideały - może nawet nie widzisz tego, jak bardzo działasz mi na nerwy, tym bardziej że nie przywykłem do wyrażania złości. W końcu na co mogłem być zły przez całe życie jeśli nie na samego siebie? Bardziej wygląda to dla ciebie jak dąsy dziecka, może nawet cię to bawi? Kolejne moje odfuknięcia, kolejne zgubienie się we własnych słowach, albo kiedy zupełnie mi ich brakuje i nie jestem w stanie odpowiedzieć ci w żaden sposób? [0/1] aktualne
I can't contain the happiness I feel, but not sure why...
demon/DS/człowiek | pozytywne
Śmiech i taniec, urwany film i...
... i właściwie nie pamiętam wiele więcej. Kiedy przekroczyłem za bardzo własne granice alkoholu - czy to było za twoją, czy cudzą namową. Po wszystkim byłem bardziej zażenowany niż kiedykolwiek, chcąc zapaść się ze wstydu w najciemniejszą norę, albo rzucić w rozwścieczone stado demonów, tylko i wyłącznie po to, aby uniknąć wszystkich przytyków, które mogły mieć miejsce w moją stronę. Nie było to wcale tak dawno, a ty wciąż utrzymujesz, że jestem niezwykle rozrywkowym człowiekiem - nawet jeśli wcale nie jest to prawdą, samemu nie wiedząc co we mnie wstąpiło tego jednego jedynego razu. [0/1] aktualne
Urzeka mnie w tobie otwartość? Inspirujesz mnie do dalszego działania? Może twoje osiągnięcia? Trudno jasno to ocenić, nie jestem w stanie wskazać jednej dokładnej przyczyny takiego stanu. A jednak to ma miejsce - nie lubię słuchać o twoich wadach, czasem wpatruję się w ciebie aż nazbyt ślepo, jednocześnie nie ośmielając się swobodnie do ciebie zwracać. Może to była jedna rzecz, jedna miła przysługa, którą skierowałeś w moją stronę - może niedawno, może wiele lat temu, a która jednak zapadła mi w pamięć już na zawsze? [1/1] rezerwacja
Nawet kiedy milczymy obok siebie, wszystko wydaje się być... inne. Nie przeszkadza mi ta cisza, nie ciąży - a słowa przy tobie również uciekają w jakiś dziwny sposób łatwiej z moich ust. Nie stresuję się, nie martwię, a ty czujesz podobnie. Czy to właśnie zaufanie?
[0/1] rezerwacja
Kontakt zapraszam albo na PW - albo na discorda Lert#6455
dialog #7d9360
just call out my name
Chociaż z różnych pobudek popełniła dużo błędów, Mori jest bardziej zagubiona niż zła do szpiku kości - odnosi wrażenie, że wszystko, czego dotknie rozpada się, a wszyscy wokół niej tracą życie, co odbija się na jej nastrojach i napędza karuzelę problemów. Wszystko to próbuje ukryć pod maską osoby silnej i nad wyraz bezpośredniej, w co wierzy większość osób w Korpusie.
Chcąc pozbyć się obojga, Kyōran zaczęła tworzyć układy zarówno z Demonami jak i ich Zabójcami. Oraz, jak twierdzi, z samym Guan Yu - którego, przy okazji, jest wielką fanką.
• Dwóch mężczyzn [0/2] i dwie kobiety [0/2]
Poplecznicy (DS / człowiek / demon) - zabawa w mini Grę o tron. Kyōran dąży do obalenia ojca i zajęcia jego miejsca jako głowy klanu, więc chociaż oficjalnie nikomu o niczym nie powiedziała, to w rodzinnej posiadłości ma swoich zwolenników - szpiegów, doradców itp.
Wyprana z emocji, niekoniecznie rozmowna, za to bardzo ciekawska - nawet jak na początku nie ma ochoty na interakcje, to ciekawy rozmówca może łatwo sprawić, że tej nabierze.
Uczniowie (demon) - mądrości o reinkarnacji, karmie itp. przekazał Bodaiju poznany w Indiach człowiek. Chociaż kara od Muzana wymazała część jej wspomnień, jest w posiadaniu swoich własnych dzienników, dzięki którym częściowo przypomniała sobie nauki śmiertelnego mistrza. Teraz chciałaby się nimi podzielić z innymi fanatykami nocnej pory, którzy, być może, podzielą jej światopogląd i będą gotowi odrzucić sen o wielkości na rzecz lepszego życia po życiu.
Usłyszała od kogoś, że piętnaście lat temu zaginęła ci kuzynka? Oto ona, we własnej osobie!
Romanse! (DS / człowiek) - Miyohime żyje głównie otaczaniem się ludźmi i tworzeniem chaosu między nimi; lubi z premedytacją flirtować z kimś na oczach jego/jej partnera, trochę igrać z uczuciami innych. Relacje te nie są zbyt długie, ale ich "typ" możemy dogadać - trójkąt? zazdrość trzeciej osoby? coś wholesome albo najeżonego "red flagami"? - Tokugawa pójdzie na wszystko.
• Preferuje kobiety, ale mężczyznami nie gardzi.
Z ramienia króla (DS / demon / człowiek) - król Riukiu wciąż może wierzyć, że Aoriyae żyje i wysłał kogoś, kto ją odnajdzie i zawróci na Okinawę po dobroci, siłą lub chociaż podstępem.
• Na ten moment zakładam, że niespecjalnie go to interesuje, ale jeśli znajdzie się osoba chętna na tę relację to może wymyślę jakąś "niedokończoną sprawę", przez którą ucieczka tej córki konkubiny będzie miała jakieś większe znaczenie.
• Z założenia jest to relacja bardziej kierowana ku osobom, które te sytuacje pamiętają, lecz demon mniej lub bardziej dociekliwy może posłużyć się tą historią jako przyczyną swojej śmierci.
Ta kobieta (DS / człowiek) - jedna sytuacja wypaliła się w głowie Ryōyū bardziej, niż inne. Zaraz po zduszeniu powstania na Shimabarze, Matsudaira poprowadził część swoich ludzi do osady zamieszkiwanej przez rodziny powstańców, gdzie odnaleźli między innymi ciężarną żonę wrogiego dowódcy. Ryōyū pozostawił ją w rękach swoich ludzi, zezwalając na dowolne, najbardziej bestialskie zachowania względem niej, lecz sam po prostu odjechał, nie ingerując w to w żaden sposób. Od tamtej pory raz na jakiś czas widzi ją jako ducha, chociaż w rzeczywistości wcale nie musiała zginąć, a może - chociaż nie musi - łaknąć zemsty.
• Wspomniana sytuacja miała miejsce w roku 1638, więc kobieta musi być w adekwatnym wieku.
• Relacja powiązana z Shiratori Taiga.
• relacja łączona z Shibukawa Michiko.
Zainteresowanych, potrzebujących więcej informacji albo natchnionych własnymi pomysłami zapraszam na dc (skyensen). Jak na coś jeszcze wpadnę to dodam. :^)
My body resembles a broken home.
Touched by the light, deceived by a dream,
I walk in the shadows just to be seen.
Ema Shimazu
DS lub Człowiek / Pozytywna / I'm afraid of getting hurt again - Aktualne
Od kiedy Ema ukończyła czternaście lat z jej życia zniknęła radość i szczęście, które całkowicie zastąpił ból. Gdy dołączyła do korpusu odzyskała radość za sprawą swego mistrza lecz po jego śmierci. Ema znów popadła w mrok, boi się otworzyć na nowe znajomości obawiając się straty, czy znajdzie się ktoś kto to zmieni?
DS lub Człowiek / Pozytywna / Remedium - Aktualne
Dni członkini klanu Shimazu są już policzone, choroba jaką otrzymała od swojego demonicznego męża według lekarzy ma pozbawić ją życia za piętnaście lat. Ema chciałaby znaleźć lekarstwo na swą przypadłość lecz sama nie może znaleźć ku temu motywacji.
DS / Neutralna / Ostatnie Życzenie - Aktualne
Mistrz Emy nim umarł miał zdradzić jej niezwykle ważny sekret, niestety zginął on nim wyjawił swe tajemnice. Przekazał on jednak te informacje swojemu zaufanemu przyjacielowi z korpusu prosząc go o to by w razie jego zgonu wyjawił Emie prawdę.
Demon / Negatywna / Poszukiwana - Aktualne
Były mąż Emy nie pogodził się ze stratą swojej personalnego worka treningowego i szuka jej obiecując innym demonom wielkie nagrody za dostarczenie informacji o rudowłosej zabójczyni. Ktoś chcący zyskać sojusznika mógłby skorzystać z jego oferty.
Kontakt na PW lub Discord: reportem
DATE SHICHIRŌ - KŌRO
KSIĘŻNICZKA - rezerwacja
Dziewczynka, lub młoda kobieta, którą Shichiro kilka, do kilkunastu lat wstecz musiał ochraniać. W zasadzie został jej oddany do "użytku", więc poza chronieniem życia musiał także spełniać wszystkie jej zachcianki, bez mrugnięcia okiem. Może być relacja pozytywna, może być negatywna, w zależności od drugiej osoby i tego jak go w tym przymusowym oddaniu traktowała. Musi być to ktoś wysoko postawiony, a najlepiej byłoby, gdyby należał do tego samego klanu lub nawet był z moją postacią bezpośrednio spokrewniony.
WOKOU / PIRACKA BANDA - aktualne
Z racji statusu siódmego syna w rodzie chłopak nie posiada zbyt wiele władzy. Najpierw został oddany jako ochroniarz, a w późniejszym czasie wykorzystany do przymusowej przemiany w demona - na usługach klanu Date, który skłania się po cichu ku Muzanowi. Po przemianie przyjął rolę Wokou, czyli samuraja służącego swojemu klanowi na morzu. Tam Shichiro (a właściwie Kōro, gdyż przyjął wtedy nowe imię), postanowił stworzyć piracką bandę składająca się zarówno z demonów, jak i ludzi. Nie wykluczam też zabójców, którzy chcieliby mieć nieco zbyt dobre relacje z demonem. Teoretycznie jest jej "szefem", choć stosunki w grupie nie są aż tak sztywne jak w przypadki dworskiej hierarchii.
(Kōro, Ichitaro, Ookami, Ryoyu...)
RODZEŃSTWO - aktualne
Shichiro z klanu Date pochodzi tylko połowicznie. Jego matka była jedną z wielu konkubin Date Masamune. Kobieta została oddzielona od syna, gdy ten był jeszcze młody, stąd istnieje możliwość, że Shichi posiada rodzeństwo. Tutaj duża dowolność, choć postaci nie powinny być starsze niż ~30 lat.
(Ryoyu...)
Kontakt na PW bądź na discordzie: Renfei
Ichiro
DS, Human, Demon / Pozytywna / Plaything - Aktualne
Szukam dwóch osób, które to Ichiro na przestrzeni swojego długiego demonicznego życia owinął sobie wokół palca. Relacja polegałaby na zwracaniu tych dwóch osób przeciw sobie, gdzie to w zasadzie jedynym warunkiem by te osoby były powiązane z Ichiro, czy to łączy ich przyjaźń, a może coś więcej. Dla niego liczy się jedynie by przynieść do ich życia chaos
[0/2]
Human lub Demon / Pozytywna / As you wish boss - Rezerwacja
Ichiro uwielbia świecidełka, z chęcią je kradnie ale to nie to samo co dostawać je jako prezenty. W tym celu szuka więc osoby, która zatrudni go by wykorzystać jego talenty do wywoływania chaosu. Relacja na zasadzie Pan i służący
[1/1]
DS, Human, Demon / Negatywna/ O jeden żart za daleko - Aktualne
Ichiro jako demon ma już ponad 50 wiosen, podczas tego żywota zamiast szukania siły skupił się na uprzykrzaniu życia innym poprzez sprowadzanie na nich różnych nieszczęść. Ofiarami jego żartów bywali i ludzie i demony, stąd z całą pewnością narobił sobie wrogów po obydwu stronach
[0/X]
DS, Human, Demon / Do ustalenia / Have we met before? - Aktualne
Podobnie jak w przypadku poprzedniej relacji chodzi o znalezienie osób, których ścieżki mogły przeciąć się z drogą Ichiro, tutaj można ugadać się na każdy rodzaj relacji. Od sprowadzanie na drogę demonów po bycie powodem dla którego dołączyło się do korpusu, od przyjaźni do nienawiści.
[0/X]
DS, Human, Demon / Do ustalenia / Rodziny się nie wybiera - Aktualne
Tutaj szukam rodziny do której kiedyś Ichiro mógł należeć, byłby swego rodzaju zakałą tego rodu patrząc na to kim się stał. W zależności od chęci można by zrobić i przez jakiś czas Ichiro był więziony w siedzibie danego klanu i uciekł dosyć niedawno.
[0/X]
Kontakt na PW lub Discord: Ichi
Ema Shimazu
Mężczyzna/ Negatywna / Into another hell - Aktualne
Klan Shimazu po dość długim okresie czasu w końcu zorientował się iż Ema żyje, przyjęli do wiadomości iż umowa którą zawarli przed laty z demonem nie jest już ważna, a co za tym idzie rudowłosa ponownie jest wolna. Dlatego głowa klanu postanowiła wbrew jej wiedzy i woli ponownie wydać ją za mąż, zaś jako wierna członkini klanu Ema przystała na to. Z całą pewnością jednak nie było to szczęśliwe małżeństwo, a kolejne piekło jakie ją czeka.
W skrócie szukam postaci, która by wyszła za Emę i zgotowałaby jej kolejne traumy i urazy w tych krótkich chwilach gdyby to pewnie się spotykali.
Kontakt na PW lub Discord: Ichi
Retsu
Mężczyzna / Szlachta lub klasa samurajska / DS, Demon, human
Relacja mogłaby być burzliwa. Retsu na pewno niczego by nie ułatwiała. Może się udać, może i nie. Zapewniam wiele dram.
Nieaktualne
DS, human lub demon / Klasa dowolna
Nieaktualne
Mężczyzna / Szlachta lub klasa samurajska / DS, Demon, human
Starszych braci. Retsu jest jedyną córką swojego ojca, ale ma wielu braci. Od zawsze była traktowana jako perełka w rodzinie, którą podziwiałło się z daleka. Od dzieciaka często wysyłano ją do rodzinnych rezydencji z dala od rodziny, więc relacja mogłaby być trudna. Chętnie przygarnęłabym nadopiekuńczego brata jednego lub wielu.
[0/?] - Aktualne 19.01.2023.
Kitsune
Human lub demon. DS na własną odpowiedzialność
Poszukuję podwładnych. Kogoś, kto byłby od Kitsune zależny. Mógłby być jej ochroniarzem, może przypominałby zabawkę albo wierną służkę. Kogoś kto by jej pomagał i wykonywał jej rozkazy. Mogłaby to być pozytywna relacja lub wymuszona. Kitsune potrafi być bardzo przekonywująca na swój własny sposób. Po dobroci, albo nie. Wszystko do dogadania.
[1/?] - Aktualne 19.01.2023.
Forget everything in the world,
And I throw myself into love.
od tkanych po zmroku myśli?
od intymności wykraczającej daleko poza czystą fizyczność?
łapać mnie na pw/disco
aktualne 24 — 04 — 2024 r.
I could become something to fear.
oraz
k i e d y
spłacę tę dług?
łapać mnie na pw/disco
for longer than I have known you.
z Mariko,
z zemstą,
łapać mnie na pw/disco
WYMAGANIA: Akoya jest dziewczyną mającą sporo złych nawyków i uzależnień, za dnia pracuje tak długo jak może unieść młot zaś nocami oddaje się karmieniu swoich nałogów. Potrzebuje więc czasem kogoś kto zabrałby ją na przerwę albo spróbował powstrzymać jej prowadzącego do samodestrukcji zapędy.
AKTUALNE
KOGO: Demon Slayera - Towarzystwo na noc
WYMAGANIA: Akoya cierpi obecnie na nimfomanie, dlatego też nie potrafi spędzić nocy sama. Potrzebowałaby kogoś kto dotrzymałby jej towarzystwa na noc
AKTUALNE
KOGO: Demon - Koszmar
WYMAGANIA: Demon, który to straumatyzował Akoye do tego stopnia, że dostaje ataku paniki na widok jakiegokolwiek z dzieci Muzana
AKTUALNE
WYMAGANIA: kobieta oczywiście ;D poza tym nie mam wymagań
AKTUALNE
KOGO: Kochanki, z którymi umila sobie czas, bez poważnych zobowiązań
WYMAGANIA: tutaj też kobiety, w wieku Kagariego lub młodsze, bez złudnych nadziei na to, że zostaną kiedykolwiek parą. Jestem otwarty na wszystko, jak ktoś się wstydzi zagadać na fabule, to możemy dogadać się na priv, zapraszam
AKTUALNE
WYMAGANIA: Mężczyzna. Na pewno ma wywodzić się z klasy Samurajskiej lub Szlachty. (DS, człowiek)
NIEAKTUALNE (1/1)
KOGO: Hana poszukuje towarzystwo do picia, a może też do wysłuchiwania problemów międzyludzkich? Wszystko jest do ugadania. Mogą znać się z dzieciństwa, albo dopiero mogliby poznać? Do wyboru do kolory.
WYMAGANIA: Nie mam wymagań
AKTUALNE
Wszelkie szczegóły z relacjami, można ze mną skontaktować się na discordzie lub priv.
WYMAGANIA: Jedynym wymaganiem jest chęć stania się demonem zmienionym przez Seiyushu (póki co oferuję dołączenie do szeregów pod Muzanem). Twoja postać ma kogoś bliskiego po demonicznej stronie i chce dołączyć do tej osoby? A może wieczna młodość, regeneracja i własna Demoniczna Sztuka Krwi są wystarczającymi powodami aby przejść na tą mroczną stronę? Przemiana może być mniej lub bardziej brutalna, w zależności od preferencji. Gwarantuje wprowadzenie w świat demonów i pomoc w odnalezieniu się na początku podróży (w tym pomoc w karmieniu i ochronę jeśli ktoś potrzebuje)
AKTUALNE (nie ma limitu)
KOGO: DS'a/Demona - "My Lord.."
WYMAGANIA: Szukam kogoś kto 'twardą ręką' ustawi do pionu moją rozwydrzoną (nie da się tego inaczej chyba nazwać) demonice. Daję pełną dowolność na pomysły, ale muszę uprzedzić że postać jest brutalna, egoistyczna, zuchwała, bezwstydna, chaotyczna, itd. Nie będzie łatwa do złamania, ale jak już się to komuś uda to lojalna po grób (aż ją nichirin nie zetnie czy słońce nie strawi).
AKTUALNE (0/1)
WYMAGANIA: Szukam tak naprawdę każdego kto nie boi się zranić swojej postaci i chciałby nauczyć się oddechu krwi. Była więc to relacja czysto Mistrz-Uczeń. Przypomnę tylko, że by nauczyć się nowego oddechu potrzeba spełnić poniższe wymagania:
- Całkowita Koncentracja na randze C
- Dwie statystyki na poziomie C
AKTUALNE
WYMAGANIA: Jakaś rodzina samurajska bądź szlachecka ponieważ zależy mi na posiadaniu nazwiska i wysokiej pozycji niegdyś
AKTUALNE
KOGO: Demona, co mógł przemienić w demona moją postać i jeszcze jedną, która się tworzy. Więcej mogę opowiedzieć na PW
WYMAGANIA: Chyba nie
AKTUALNE
WYMAGANIA: W dzieciństwie Nene była prześladowana przez dziewczynkę, córkę lokalnego szlachcica, która zazdrościła jej pozycji i umiejętności. Dziewczyna później zniknęła w tajemniczych okolicznościach, a niektórzy uważają, że została porwana przez demony. Jeśli jesteś więc demonem (ponieważ takie jest założenie), który mógłby za życia prześladować młodą kapłankę, zapraszam do kontaktu.
AKTUALNE (18.06.2024)
_________
KOGO: Zaginiona siostra
WYMAGANIA: Nene miała młodszą siostrę, która zaginęła w wieku pięciu lat. Od tamtej pory Nene często czuje jej obecność i wierzy, że siostra nadal żyje, gdzieś ukryta przed światem. Jeśli wpasowujesz się w te ramy, lub chciał_byś połączyć nasze postaci historią przeszłości zapraszam do zgłaszania się.
AKTUALNE(18.06.2024)
_________
KOGO: Mieszkańców Prowincji Owari
WYMAGANIA: Chciałabym zacząć trochę zapoznawać Nene z innymi postaciami, tak więc dobrze by było gdyby te pochodziły z okolicy, z której kapłanka pochodzi. Jeśli nie jesteś z Prowincji Owari, ale chciał_byś zawiązać relację między naszymi postaciami, to nadal zapraszam do kontaktu. Zawsze jest szansa na wymyślenie czegoś wspólnie.
AKTUALNE(18.06.2024)
_________
Moja skrzynka PW na forum jest otwarta od rana do wieczora przez siedem dni w tygodniu
WYMAGANIA: Ludzie lub zabójcy demonów, którzy szkolili się w dojo klanu Ryunosuke, lub szkolą się nadal. Mogło być to w ostatnich kilku latach, aż do nawet piętnastu lat do tyłu, lecz wtedy Iseya był znacznie młodszy i sam pobierał jeszcze nauki. Mogliby być również przyjaciółmi z desek dojo.
AKTUALNE
KOGO: Członkowie klanu Ryunosuke
WYMAGANIA: Iseya posiada trzy siostry: Sayuri, Tomoe oraz Kaede. Poza tym reszta rodziny nie została określona, więc może być każdy kto chciałby razem ze mną tworzyć klan pod patronatem smoków.
AKTUALNE
Jestem otwarty na wiele różnych relacji, więc zapraszam. Jeżeli interesuje cię moja postać, pisz!